fbpx Scroll to top
Facebook  |  LinkedIn  |  Instagram
Share

Suntem oamenii din spatele brandurilor

care știu să conecteze cifrele, instrumentele de comunicare și oamenii.

Lucrăm cu plăcere alături de clienții

cărora le pasă de angajații lor, de partenerii de afaceri și comunitățile din care fac parte. Ne este drag să lucrăm cu acele companii care înțeleg cât de importanți sunt oamenii din spatele brandurilor lor și care știu să îi prețuiască.

Expertiza noastră

Pornind de la obiectivele de business, înțelegem punctele forte și diferențiatorii businessului. Astfel, construim împreună cu antreprenorul și echipa sa un brand care își dezvăluie autenticitatea, relevanța și are o poziție bine definită pe piață.

Un brand de succes se bucură, în primul rând, de loialitatea angajaților săi și apoi a clienților. Indiferent de cât de mare este numărul candidaților pentru un job, în final contează cei care rămân în companie și cât de bucuroși sunt să lucreze acolo.

Strategia de business și marketingul funcționează în tandem, iar în centrul acțiunii se află brandul. Expertiza noastră ne dă încrederea că putem să reunim toate aspectele unui business într-un plan coerent, care duce la atingerea cifrelor relevante pentru
companie.

Clienții caută tot mai mult experiențe, și nu neapărat produse și servicii. În interacțiunea lor cu brandul, aceștia se uită la autenticitate și la cât de relevant este brandul pentru ei. Echipa Brandocracy este aici, pregătită să lucreze împreună cu brandurile pentru un customer experience memorabil.

Antreprenorii, membrii consiliilor de administrație și directorii generali au o misiune dificilă: să se împartă între decizii strategice și îndatoriri zilnice cu aceeași prezență de spirit și viziune clară. Echipa Brandocracy este, în acest caz, partenerul care vine cu un punct de vedere obiectiv, al unui expert ce privește lucrurile din afară.

Astăzi tot mai multe produse sunt digitale, iar piața devine tot mai competitivă. În aceste condiții, un design bine realizat cântărește greu în deciziile clienților oricărei companii. Oamenii din spatele brandurilor, echipa Brandocracy, se vor asigura că fiecare brand la care lucrăm împreună iese în evidență în iureșul digital.

Suntem ființe care își bazează o mare parte din decizii pe percepții vizuale. De aceea, modul în care se prezintă un brand poate convinge sau respinge. La Brandocracy ne vom asigura că brandul va avea acele elemente distinctive, relevante, care îl vor face ușor de recunoscut și memorabil.

Prin cuvintele clienților noștri

Colaborăm cu clienți din diferite industrii precum cea medicală, de IT, financiară, hotelieră, a construcțiilor, din educație, din zona culturală și multe altele. Experiența lor alături de Brandocracy spune cel mai bine ce putem noi face pentru branduri. Iată ce povestesc câțiva dintre antreprenorii și executivii care ne-au încredințat brandurile lor.

În serviciile de sănătate, experiența pacientului este foarte importantă. Iar când vorbim despre spitalizare, ea devine esențială. Am găsit în Brandocracy un partener care a împărtășit preocupările noastre pentru binele pacientului și cu o viziune atât strategică dar și aplicată. Strategia conturată pentru Spitalul Regina Maria Cluj ne va ajuta cu siguranță să oferim o experiență superioară pacienților noștri.

— Greta Redeleanu, Marketing Manager

Rețeaua privată de sănătate Regina Maria