Facebook  |  LinkedIn  |  Instagram
Share
Alex Ion

Alexandru Ion

Senior Digital Designer

Alexandru are o experiență de peste 10 ani în designul digital. De la început a fost pasionat de Web Design descoperind, de-a lungul carierei, concepte complementare, ca strategia de brand, identitatea vizuală și designul de brand.

După ce a lucrat 5 ani în echipa de marketing a Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, în 2014 a decis să intre în antreprenoriat. De atunci a contribuit la consolidarea imaginii și creșterea vizibilității a peste 80 de companii.

Alexandru s-a alăturat, în 2016, unui proiect de dezvoltare locală a vizibilității orașului natal, Oradea. Este vorba despre o inițiativă care oferă o promovare integrată pentru cele mai importante orașe din România. Drept urmare, a dezvoltat o platformă care a câștigat notorietate locală pentru obiectivele turistice, activitățile de petrecere a timpului liber și brandurile locale.

Din 2018 face parte din echipa Brandocracy, ca senior digital designer. Pasiunea sa pentru design îl face să se implice personal în fiecare pas al procesului, de la primele discuții cu clienții și până la livrarea rezultatelor finale. Alexandru este mai ales preocupat să ofere o viziune creativă, dublată de o execuție excepțională. Prin tot ce face reușește să depășească așteptările și să răspundă foarte bine exigențelor clienților.

Abordarea Brandocracy

Brandocracy vine cu o abordare ce conectează obiectivele de business cu cele de branding. Este vorba de un sistem modular care permite personalizarea soluțiilor pentru companii, de la IMM-uri la corporații, dintr-o varietate de domenii: sănătate, construcții, IT, finanțe, educație, industria hotelieră și multe altele. Metoda noastră încorporează construirea și poziționarea brandului, identitatea vizuală și designul digital, strategia de marketing, luând în calcul întotdeauna experiența clientului și brandul de angajator.

Diferențierea, relevanța și autenticitatea sunt aspectele pe care ne concentrăm și pe care le urmărim și în procesul nostru de lucru. Alături de cei cu care colaborăm descoperim care sunt diferențiatorii și elementele care contează pentru antreprenori, manageri, echipele lor, clienți, parteneri și comunitățile pe care le influențează. Acești oameni sunt în centrul abordării noastre atunci când aplicăm metoda Brandocracy pentru construcția brandurilor și dezvoltarea afacerii. Noi înțelegem că performanța unui business depinde în mod direct și de angajații săi, și de conexiunea cu acea companie.