Facebook  |  LinkedIn  |  Instagram
Share
Business-Sparring Areas of expertise

Expertiza noastră

Business Sparring Partner

A avea o afacere aduce cu sine numeroase responsabilități și provocări. Când ești antreprenor, CEO sau membru în echipa de conducere ai pe umerii tăi nenumărate responsabilități și decizii de luat zilnic, ceea ce poate deveni copleșitor. Ca antreprenori, înțelegem foarte bine ce înseamnă presiunea și semnele de întrebare. Credem, totodată, că a-ți împărtăși viziunea cu cineva care, la fel ca tine, s-a lovit de situații similare, poate fi un sprijin real. Fie că e vorba de luarea deciziilor la nivel de conducere sau de trasarea startegiei de business, ajută întotdeaua să ai o a doua opinie, un punct de vedere din exterior sau chiar o poziție care să critice (constructiv).

Expertul nostru se va implica în discuții individuale pentru ca să poți descoperi răspunsurile pe care le cauți. Astfel, vei beneficia de o perspectivă alternativă, de un tip diferit de informații despre dinamica pieței, recomandări strategice și, totodată, vei putea vedea noi oportunități pentru business. Vei lua deciziile cu ajutorul unui punct de vedere suplimentar, obiectiv, dublat de noutăți din piață.

Acest tip de parteneriat îl putem extinde, după caz, și pentru echipele de Marketing și Resurse Umane, în funcție de cerințele punctuale.

Cum aplicăm parteneriatul de tip Business Sparring

Organizăm sesiuni de lucru individuale și discuții unu la unu cu oamenii-cheie din companie, având în focus strategiile de business, marketing, dar și cultura organizațională.

Susținem, de asemenea, sesiuni de mentorat despre alegerea strategiei de business potrivite sau alte subiecte specifice.

Pentru că este foarte important să împărtășim din experiența noastră profesională, din ceea ce am învățat de-a lungul anilor, organizăm și ateliere și/sau întâlniri specializate cu echipele de marketing.

Alte arii de expertiză

Pentru că ne dorim să îți oferim soluții personalizate, am dezvoltat o metodă integrată ce presupune module de branding și business bazate pe ariile noastre de expertiză. Drept urmare, suntem în măsură să răspundem la o varietate de situații sau contexte, prin unul sau mai multe seturi de servicii.

Strategic-Marketing Areas of expertise
brand building - constructia de brand
Employer-Branding Areas of expertise
Customer-Experience Areas of expertise