Facebook  |  LinkedIn  |  Instagram
Share
Corporactive

Despre proiect

CorporActive Consulting pune la dispoziție firmelor care recrutează cât și persoanelor care își caută job-uri, o bază mare de soluții pentru dezvoltare profesională și personală.

CorporActive Consulting se asigură că partenerii de afaceri au acces la candidații cei mai potriviți, metode de evaluare moderne, traininguri complexe și consultanță în domeniul resurselor umane care să corespundă nevoilor lor strategice pe termen lung.

CorporActive Consulting oferă soluții prietenoase pentru cei care se află în căutarea unui loc de muncă sau cei care își doresc o schimbare în sfera profesională.

Livrabile

  • Website
  • Catalog
  • Design grafic
Corporactive Consulting

Provocarea Brandocracy

Echipa Corporactive Consulting a dorit o reinterpretare creativă a tuturor materialelor de prezentare. Era necesară păstrarea identității și a paletei de culori. A fost solicitat un catalog nou ce să conțină toate cursurile susținute de echipa de traineri Corporactive Consulting, o broșură cu serviciile companiei, flyere pentru târgurile de job-uri, machete pentru postările din social media și cărți de vizită pentru angajați.

Corporactive-Consulting

Soluții

Folosindu-ne de dinamica logoului și a paletei de culori existente, am adus toate materialele grafice într-o unitate vizuală. Pe parcursul conceptului, am propus modificarea website-ului și aducerea acestuia în tematica nou construită. Prin toate elementele realizate am făcut tot posibilul să oferim companiei Corporactive Consulting o notă de autenticitate, atât de necesară brandurilor pentru a fi memorabile și relevante.

Studii de caz

Descoperiți și celelalte studii de caz în care puteți afla cum oferim rezultate cu soluții personalizate și creative.

Mentor-Construct
Women-Rally
Corporactive