Facebook  |  LinkedIn  |  Instagram
Share

Cursurile concepute de Brandocracy

Ne dorim ca prin cursurile pe care le-am conceput să răspundem nevoii pe care am identificat-o la clienții noștri. Credem că nu sunt singurii care se confruntă cu provocări în implementarea strategiilor de marketing. Prin trainingurile live, 100% practice, pe care le-am gândit și testat deja în ultimii ani, integrăm și mentoratul ca parte importantă a ceea ce înseamnă Brandocracy.

Procesul de înțelegere, de acumulare și de fixare a cunoștințelor, în orice domeniu, înseamnă timp, exercițiu și aprofundare. La fel este în marketing. De aceea propunem formatul acesta, cu o serie de traininguri care se desfășoară pe parcursul a mai multor săptămâni, în sesiuni săptămânale și cu interacțiune directă în care trainerii sunt pregătiți să răspundă pe loc oricărei întrebări.

Marketing Basics

Marketing Essentials

Training

În urma absolvirii acestui curs vei dobândi abilități necesare în activitatea de marketing, pe care să le aplici ușor și imediat în contextul tău.

Vei învăța bazele marketingului, de la setarea de obiective la principii și procese care acoperă întreg spectrul mixului de marketing (produs, promovare, preț, plasare, oameni, procese, mediul fizic).

La finalul acestui curs vei avea o mai bună înțelegere a modului în care poți folosi marketingul și comunicarea pentru a-ți spori rezultatele în business, ajungând cu produsele și serviciile tale la persoanele cele mai potrivite.

Digital Marketing

Digital Marketing

Training

Am creat acest training bazat pe experiența noastră practică de peste 10 ani în marketing, astfel încât să poți aplica imediat și cu ușurință toate noțiunile, în compania în care lucrezi. Vom trece succint prin elementele de bază ale marketingului online, de la obiective, principii, până la instrumente și procese care acoperă întreg spectrul mixului de marketing (produs, promovare, preț, plasare, oameni, procese, mediul fizic).

La finalul cursului vei avea noțiunile necesare pentru a face o strategie de digital marketing pentru industria în care activezi.

Employer Branding

Employer Branding

Training

72% dintre liderii din lume consideră că employer brandingul are impact asupra procesului de angajare și, ceea ce e și mai important, asupra succesului unei afaceri. Cursul de Employer Branding este creat pentru a te ajuta în dezvoltarea abilităților potrivite pentru a fi competitiv pe piața muncii și pentru a reține și atrage cei mai potriviți oameni.

La finalul acestui curs vei ști mult mai bine cum poți folosi marketingul și comunicarea pentru a-ți îmbunătăți rezultatele în recrutare, angajamentul angajaților și în a-ți construi o imagine puternică de angajator.

Leadership

Leadership

Training

Organizațiile cu lideri puternici înregistrează rezultate de 2.3 ori mai bune decât cele în care lipsesc liderii performanți. A fi un lider bun înseamnă să ai o mentalitate orientată mereu spre învățare și dezvoltare. Programul de Leadership te va sprijini să devii un lider mai eficient, cu abilități îmbunătățite, capabil să inspire echipele cu care lucrează și să obțină rezultate de business excepționale.

La finalizarea acestui curs, vei fi mai bine pregătit să îți transformi organizația, să-i crești valoarea pe piață, să aduci eficiență, să încurajezi inovația și să îți motivezi echipa să obțină rezultatele dorite.