Facebook  |  LinkedIn  |  Instagram
Share

Expertiza noastră

Pentru că ne dorim să îți oferim soluții personalizate, am dezvoltat o metodă integrată ce presupune module de branding și business bazate pe ariile noastre de expertiză. Drept urmare, suntem în măsură să răspundem la o varietate de situații sau contexte, prin unul sau mai multe seturi de servicii.

brand building - constructia de brand

Pornind de la obiectivele de business, înțelegem punctele forte și diferențiatorii businessului. Astfel, construim împreună cu antreprenorul și echipa sa un brand care își dezvăluie autenticitatea, relevanța și are o poziție bine definită pe piață.

Employer-Branding Areas of expertise

Un brand de succes se bucură, în primul rând, de loialitatea angajaților săi și apoi a clienților. Indiferent de cât de mare este numărul candidaților pentru un job, în final contează cei care rămân în companie și cât de bucuroși sunt să lucreze acolo.

Strategic-Marketing Areas of expertise

Strategia de business și marketingul funcționează în tandem, iar în centrul acțiunii se află brandul. Expertiza noastră ne dă încrederea că putem să reunim toate aspectele unui business într-un plan coerent, care duce la atingerea cifrelor relevante pentru companie.

Customer-Experience Areas of expertise

Clienții caută tot mai mult experiențe, și nu neapărat produse și servicii. În interacțiunea lor cu brandul, aceștia se uită la autenticitate și la cât de relevant este brandul pentru ei. Echipa Brandocracy este aici, pregătită să lucreze împreună cu brandurile pentru un customer experience memorabil.

Business-Sparring Areas of expertise

Antreprenorii, membrii consiliilor de administrație și directorii generali au o misiune dificilă: să se împartă între decizii strategice și îndatoriri zilnice cu aceeași prezență de spirit și viziune clară. Echipa Brandocracy este, în acest caz, partenerul care vine cu un punct de vedere obiectiv, al unui expert ce privește lucrurile din afară.

Digital-Design Areas of expertise

Astăzi tot mai multe produse sunt digitale, iar piața devine tot mai competitivă. În aceste condiții, un design bine realizat cântărește greu în deciziile clienților oricărei companii. Oamenii din spatele brandurilor, echipa Brandocracy, se vor asigura că fiecare brand la care lucrăm împreună iese în evidență în iureșul digital.

Brand-Design Areas of expertise

Suntem ființe care își bazează o mare parte din decizii pe percepții vizuale. De aceea, modul în care se prezintă un brand poate convinge sau respinge. La Brandocracy ne vom asigura că brandul va avea acele elemente distinctive, relevante, care îl vor face ușor de recunoscut și memorabil.