Facebook  |  LinkedIn  |  Instagram
Share
Liviu Bradean

Liviu Brădean

Creative Director, owner Libra Studio

Absolvent al Academiei de Artă București, specializarea pictură, bursă republicană la Paris și-a extins experiența academică în calitate de asistent universitar la trei catedre ale Academiei de Artă București.

Liviu a adunat până acum peste 30 de ani de advertising, o parte petrecuți în multinaționale, pe poziții de senior art director sau de director de creație, o parte la conducerea departamentului de comunicare și relații publice al unei mari companii, iar cei mai mulți ca antreprenor, responsabil de campaniile de publicitate ale clienților.

Prin proiectele de identitate vizuală realizate cât și prin materialele aferente campaniilor de promovare, a reușit să ofere claritate, vizibilitate și notorietate brandurilor pentru care a lucrat din domenii precum bancar, farma, FMCG, automotive, imobiliare, utilități, telecom, horeca, asigurări, beauty etc, având experiență în publicitate, comunicare, strategie de brand și de produs, fotografie profesională, regie.

Liviu este cel care a câștigat pitch-ul lansat de primul mare magazin de tip DIY în România, Practiker, și le-a fost alături peste 7 ani atât în agentia DDB cât și în propria lui agentie, contribuind la construirea acestui nou concept în mentalul românilor. Colaborarea cu branduri de tipul DIY a fost continuată cu brandul McBricolage (6 ani) și Arabesque (2 ani). Pentru Orange, un alt brand renumit, Liviu a realizat primul manualul de merchandising din Romania care a stat la baza amenajării tuturor punctelor de vânzare după ce Dialog / Alo a devenit Orange, în baza procesului de rebranding-ului din care a făcut parte.

Odată cu lansarea programelor cu finantare externă, a fost responsabil de coordonarea proiectelor de informare și publicitate finanțate prin fonduri europene, fonduri de pre-aderare, fonduri Phare și Banca Mondială. A contribuit la lansarea de programe în România – Programul Național de Dezvolatre Rurală (PNDR 2007-2013), Programul Operațional Piscicol (POP 2007-2013), Programul Național de Asistență Judiciară Gratuită în România (Birourile de Consiliere pentru Cetățeni), pentru care a dezvoltat identitatea vizuală și campaniile de promovare.

Ca personalitate artistică se remarcă prin originalitatea și acuratețea pregnantă, ingeniozitatea conceptelor și ideilor de branding și prin impactul deosebit al campaniilor dezvoltate asupra publicului țintă.

Our signature

The Brandocracy concept employs a unique, integrated approach to branding: from brand building, strategic marketing, and employer branding to customer experience strategy, digital design, brand design, and business sparring partnerships, all these having in focus the business numbers and objectives.

We know very well that branding is not mainly about products, clients and competition. It is, first of all, about being different, authentic and relevant in every aspect of your business. It is why we envision the larger picture and that is how we look at brands. No matter what area of our expertise you need, we come with solutions that have a positive impact for both the company and the people.

We get to observe and work with brands in various industries, thus we understand the complexity of running a business. As knowledge integrators, we bring to our collaborations best marketing and brand positioning practices and a thorough market understanding. The aim is to support the business growth while building upon a foundation of significance.