Facebook  |  LinkedIn  |  Instagram
Share
Mentor-Construct

Despre proiect

Mentor Construct, oferă servicii de proiectare integrată și creativă, având o experiență de peste 10 ani în proiectarea construcțiilor.
Mentor Construct este format dintr-o echipă unitară și completă, arhitecți cu drept de semnatură, ingineri în domeniul construcțiilor, eficienței energetice și instalațiilor, auditori energetici, experți tehnici, ingineri geologi, topografi și devizieri.

Livrabile

  • Identitate vizuală
  • Catalog
  • Semnalistică birou
  • Design grafic
Mentor-Construct

Provocarea Brandocracy

În acest proiectul am fost nevoiți să abordăm două direcții diferite. În prima fază, noua identitate vizuală trebuia să transmită importanța arhitecților în cadrul echipei de proiectare, care a fost necesar să fie însoțită de propuneri de semnalistică și amenajare a studioului în care își desfășurau aceștia activitatea. În a doua etapă a proiectului a fost solicitată realizarea unui catalog cu cele mai reprezentative proiecte ale echipei Mentor Construct și care avea ca scop atragerea de noi parteneri.

Mentor-Construct

Soluții

„Amprenta” a reprezentat elementul grafic în jurul căruia am gândit identitatea vizuală. În cadrul echipei, din poziția de arhitect poți să-ți lași amprenta în proiectele derulate. Ai libertatea de a-ți personaliza proiectul printr-o abordare integrată și creativă. Catalogul care cuprinde portofoliul echipei a fost conceput pentru a reprezenta cea mai potrivită introducere a echipei Mentor Construct în fața clienților potențiali.

Mentor-Construct

Studii de caz

Descoperiți și celelalte studii de caz în care puteți afla cum oferim rezultate cu soluții personalizate și creative.

Women-Rally
Corporactive
Mentor-Construct