Facebook  |  LinkedIn  |  Instagram
Share

Primul Hub Regional IAA România, la Cluj-Napoca

Anca Rarău
BRAND & MARKETING STRATEGIST
/ FOUNDER OF BRANDOCRACY

Colega noastră, Anca Rarău și Andrei Țigănaș, ambii ambasadori IAA, au acordat un interviu în cadrul emisiunii România via Cluj de la ViaCluj.TV, în cadrul căreia au vorbit despre deschiderea primului Hub Regional IAA România, la Cluj-Napoca.

IAA România este cea mai vastă și reprezentativă asociație profesională a industriei de marketing și comunicare din Romania. În prezent, asociația reprezintă interesele a peste 110 companii. A fost înființată în 1993 cu scopul de a servi intereselor industriei de marketing și publicitate din România. Concret, asociația urmărește să ridice nivelul profesional și etic al profesioniștilor și să transforme România într-un Hub Global Creativ.

Comunitatea de afaceri din Cluj are, astfel, o nouă asociație adresată companiilor și specialiștilor de marketing și comunicare (MarComm), agenții de publicitate, sau mass-media dar și studenților care urmează cursurile facultăților de profil.

Vă invităm să ascultați înregistrarea interviului realizat în cadrul emisiunii România via Cluj de la ViaCluj.TV:

Abordarea Brandocracy

Expertiza noastră în marketing își are rădăcinile în mulți ani de coordonare a departamentelor de marketing și zeci de mii de ore de lucru cu echipe de marketing, în companii mari sau IMMuri, din arii diverse de activitate, de la firme listate pe bursă, până la new-entries pe diverse piețe. Venim cu cele mai bune practici, cunoștințe și cu ultimele tendințe din domeniu. Toate aceste elemente le integrăm într-un plan ce reunește cifrele care contează pentru companie, obiectivele de brand și oamenii.

Află aici mai multe despre procesul nostru de realizare a Strategiei de Marketing și Brand Building și cum contribuim la creșterea afacerii în concordanță cu obiectivele de business ale companiei, cu poziționarea de marketing și cu ADN-ul de brand.
Related posts

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *