Facebook  |  LinkedIn  |  Instagram
Share
Women-Rally

Despre proiect

Women Rally este un concept unic de eveniment, un Festival de racing, safety driving și experiențe motorsport, pentru pasionați și amatori. Deși evenimentul este adresat în principal femeilor, întreaga familie e invitată. Bărbații, pentru a-și susține doamnele, copiii pentru a primi primele lecții și informații care să îi ajute să devină conducători auto responsabili.

Livrabile

Women-Rally

Provocarea Brandocracy

Transformarea unui eveniment motorsport dedicat femeilor, cu ocazia centenarului, într-un festival de motorsport din cadrul Campionatului Național de Raliu. În urma succesului avut în 2018, Woman Rally era forțat să treacă la următorul nivel de vizibilitate și de prezentare a conceptului său unic de eveniment.

Women-Rally

Soluții

Soluția noastră a fost să creăm întregul conceptul în jurul „femeii pilot” Women Rally, un personaj care să transmită pasiunea și plăcerea pentru condus. Am dat și o notă mai accentuată de sportivitate ediției din 2019. Toate elementele ce înglobau catalogul de prezentare au fost transpuse mai apoi într-un website de prezentare care a servit și ca platformă de înregistrare a participantelor în competiție. 

Women-Rally

Studii de caz

Descoperiți și celelalte studii de caz în care puteți afla cum oferim rezultate cu soluții personalizate și creative.

Mentor-Construct
Corporactive
Women-Rally